четвер, 31 жовтня 2019 16:54

Смерть працівника АП: у справі новий поворот

Смерть працівника АП: у справі новий поворот
14 березня у Києві знайшли мертвим 45-річного Олександра Бухтатого. Руки та голова чоловіка були в крові. Фото - Укрінформ

Побиття працівника Адміністрації президента Олександра Бухтатого не було смертельним.

Токсикологічна експертиза виявила в крові загиблого медичний препарат клозапін, повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

"Результати засвідчили наявність в організмі потерпілого клозапіну та етилового спирту, які потрапили в його організм одночасно приблизно за 3-5 годин до настання смерті", - сказала Максимець, передає "Українська правда".
.
Згідно з попердньою експертизою, тілесні ушкодження, які отримав загиблий, не мають причинно-наслідкового зв'язку із його смертю. Їх завдали приблизно за годину до її настання. Саме тому було прийнято рішення провести додаткову токсикологічну експертизу. Вона й показала наявність в організмі загиблого алкоголю та медпрепарату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть працівника АП: що відомо про загиблого

Максимець пояснює, що слідство має достатньо доказів щодо причетності до розбійного нападу на Бухтатого двох осіб, один із яких - затриманий по гарячих слідах громадянин Вірменії. Матеріали кримінального провадження щодо нього уже скеровано до Шевченківського райсуду столиці для розгляду по суті. Іншого нападника встановлюють та розшукують.

Слідству не вдалося встановити причетність підозрюваних до отруєння чиновника. За розбій їх можуть ув'язнити на 10 років.

14 березня біля воріт церкви на вул. Багговутівській у Києві знайшли мертвим 45-річного Олександра Бухтатого. Був головним консультантом департаменту інформаційної політики Адміністрації президента. Тіло побачив охоронець будівництва о 6:50, коли повертався з нічної зміни. Руки та голова Бухтатого були в крові.

Зараз ви читаєте новину «Смерть працівника АП: у справі новий поворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі