пʼятниця, 04 травня 2018 15:42

Шлюбний аферист ошукав щонайменше 10 киянок

Автор: kyiv.npu.gov.ua
  У Києві затримали «шлюбного» афериста, який перебуває у міжнародному розшуку
У Києві затримали «шлюбного» афериста, який перебуває у міжнародному розшуку

У Києві поліція заарештувала "шлюбного" афериста, який перебував у міжнародному розшуку. В однієї жінки він видурив $60 тис.

"До працівників поліції звернулася жінка, яку обікрав шахрай. Вона розповіла, що в інтернеті познайомилася із чоловіком, який майже відразу пообіцяв їй одруження. Ввійшовши в довіру до жінки і її рідних, він пограбував їх. Потерпіла зазначила, що у неї зникли 60 тисяч доларів", - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко.

Правоохоронці знайшли зловмисника. Ним виявився 32-річний громадянин Молдови. Шахрай ошукав майже 10 жінок Києва.

"На побачення кавалер приїжджав на елітних позашляховиках, які брав в оренду на кілька днів. Окрім цього, апартаменти для зустрічей винаймав у престижних будинках та представлявся впливовою людиною. Коли відносини переходили у спільне проживання, шахрай починав оббирати або ж саму жінку, або її рідних", – повідомив оперуповноважений карного розшуку ГУНП у Києві Олег Токаренко.

Автор: kyiv.npu.gov.ua
  У Києві затримали «шлюбного» афериста, який перебуває у міжнародному розшуку
У Києві затримали «шлюбного» афериста, який перебуває у міжнародному розшуку

Під час розслідування правоохоронці з'ясували, що аферист займається шахрайством вже давно. Декілька років тому він обікрав жінок на Волині, тоді називався високопосадовцем правоохоронних органів, а на зустрічах демонстрував фіктивне службове посвідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлюбному аферисту повернули автомобіль

Слідчі продовжують розслідування кримінального провадження за фактом шахрайства. Встановлюють всіх потерпілих від дій зловмисника. Дніпровський районний суд міста Києва взяв підозрюваного під варту.

Чоловік також перебуває у міжнародному розшуку кримінальною поліцією Молдови за шахрайство.

У Києво-Святошинському районі столиці 33-річний чоловік намагався обікрасти 44-річну місцеву жительку. Вони познайомилися через інтернет. Але на довгоочікуване побачення кавалер приїхав з ножем. Погрожуючи вбити жінку, він зажадав у неї гроші і навіть продати автомобіль. Перелякана жінка взяла в борг кошти у подруг і віддала зловмиснику 42 тис. грн. Звернутися в поліцію вона наважилася лише через 2 дні.

Зараз ви читаєте новину «Шлюбний аферист ошукав щонайменше 10 киянок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі