четвер, 07 травня 2009 19:33

Шлюбному аферисту повернули автомобіль

3 травня зі штрафмайданчика Замостянського відділення міліції у Вінниці вивезли  автомобіль "Ніссан Мурано", що перебував там близько року. Машина належить 42-річному Анатолію Крайнову з Козятина. Чоловіка підозрювали у шахрайстві.

2008-го п"ятеро вінничанок подали на Анатолія до суду. Звинувачували, що він обманом примушував їх брати кредити.

— Розраховували, що суд призначить машину продати, — не стримує сліз 24-річна Ірина Гулевська, яка на прохання Крайнова взяла на своє ім"я сім кредитів на суму18 тис. грн. — Тоді я і ще четверо жертв цього афериста змогли б повернути в банк ті кляті кредити.

Суд своїм рішенням призначив повернути машину Крайнову 30 квітня. Таке авто коштує понад $30 тис.

— Мені сказали міліціонери, що їхнім керівникам подзвонив хтось із Міністерства з Києва, — продовжує Гулевська. — У приказному тоні сказали, якщо не віддадуть ту машину, матимуть проблеми. А за які гроші я буду віддавати відсотки за кредити? Уже разом із  процентами маю заплатити понад 100 тисяч гривень. А в мене 6-річний син на руках.

Крайнов знайомився з жінками 18–24 років. Просив брати кредити, забирав гроші й зникав. Анатолія затримали навесні 2008-го, коли зустрічався із черговою жертвою. Постраждалі жінки вимагали компенсації виплачених ними грошей і моральних відшкодувань. Суд їхні вимоги відхилив.

Анатолій Крайнов родом із Росії. Зареєстрований у райцентрі Козятин, має дружину і 16-річну доньку від першого шлюбу. Раніше працював таксистом в одній із вінницьких служб таксі.

Зараз ви читаєте новину «Шлюбному аферисту повернули автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі