пʼятниця, 25 березня 2022 12:33

"Слів не вистачає, щоб описати лють" - ворог продовжує обстрілювати Миколаїв і область

"Слів не вистачає, щоб описати лють" - ворог продовжує обстрілювати Миколаїв і область
Російські окупанти продовжують атакувати Миколаївщину ракетами та артилерією. Фото: t.me/mykolaivskaoblrada

Російські окупанти продовжують атакувати Миколаївщину ракетами та артилерією.

Під ударами опиняються, зокрема, окремі райони Миколаєва, села і міста Баштанського району та на кордоні Миколаївської і Херсонської областей. Зруйновона школа в Снігурівці, повідомляє голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва.

"Слів не вистачає, щоб описати лють від того, що вони творять. На жаль, за минулу добу від дій путінської орди на Миколаївщині постраждали п'ятеро дітей. Усі вони у лікарнях", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли житловий район Миколаєва: є загиблі

Загалом до лікарень Миколаївщини шпиталізували 46 постраждалих за минулу добу.

"Станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях лікується 281 людина, що постраждала від атак окупантів на Миколаївщину", - додала Замазєєва.

У ніч на 24 березня українські захисники збили один ворожий літак та крилату ракету над Миколаєвом. Також ЗСУ відтіснили противника. Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів про поточну ситуацію в регіоні. За його словами, жителі Миколаївщини просять не скасовувати заборону на продаж алкоголю.

Зараз ви читаєте новину «"Слів не вистачає, щоб описати лють" - ворог продовжує обстрілювати Миколаїв і область». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі