середа, 03 травня 2017 12:28

Школяр повісився після смерті батьків

Школяр повісився після смерті батьків
16-річний хлопець не зміг пережити втрату батьків і повісився ФОТО: pravda.kg

На Харківщині 16-річний хлопець не зміг пережити втрату батьків і повісився. 27 квітня підлітка знайшли мертвим у селі Охоче Нововодолазького району. Самогубця у зашморгу знайшла бабуся.

Про це повідомив NewsRoom.

"Зі слів старшого інспектора відділу ювенальної превенції "главку" Костянтина Шеремета, в лютому мама підлітка померла від раку. Після цього хлопець разом з батьком і двома молодшими сестрами (7 і 12 років) переїхали жити до бабусі. Перебувати у старій квартирі родині було важко. Однак 8 березня батько повернувся до покинутого будинку. Там і повісився. Хлопець сильно переживав смерть батьків. У школі з сиротою працював психолог. Попри це підліток наклав на себе руки. Повісився, коли приїхав до іншої бабусі (по татовій лінії). Пенсіонерка помітила онука в петлі, коли повернулася з городу", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклу жінку знайшли мертвою в річці

Підліток нібито перебував у групах смерті. У поліції перевірили, підліток відношення до них не має. Причина самогубства - психологічна травма. Сестрами повішеного школяра займуться фахівці. Дівчата знаходитимуться під ретельним наглядом психологів.

У селі Нове Життя Малинського району Житомирщини повісився 15-річний школяр. Хлопця знайшли у петлі на дереві за хатою. Висів 3 метри над землею, на власному подвір'ї. На тілі школяра ознак насильницької смерті не виявили. За висновком судмедексперта, загинув внаслідок удушення. Загиблий - учень 9 класу. Основною версією самогубства є конфлікт із батьками.

Зараз ви читаєте новину «Школяр повісився після смерті батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі