середа, 28 квітня 2021 16:39

Школяр під час уроку пирснув учительці в лице перцевим балончиком

Школяр під час уроку пирснув учительці в лице перцевим балончиком
Відомо, що у школяра місяць тому померла мати, а вчителька почала йому погрожувати тим, що подзвонить їй і розповість як він себе веде і зриває уроки. Про смерть жінки вона знала Фото: telegraf.com.ua

В Одесі восьмикласник пирснув в лице перцевим балончиком вчительці.

Інцидент трапився в школі №22 на уроці математики. Вона в цей момент впритул підійшла до учня, повідомили в Telegram-каналі "Ху**ая Одеса".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роздягла до спідньої білизни: учительку звинуватили в знущанні зі школярок

Відомо, що в школяра місяць тому померла мати, а вчителька почала йому погрожувати тим, що подзвонить їй і розповість, як він поводиться і зриває уроки. Про смерть жінки вона знала.

Вчительку після інциденту забрала бригада "швидкої".

У селі Рогізки на Чернігівщині внаслідок хімічного експерименту отруївся 45-річний учитель біології та хімії. Він був розлучений, мешкав із братом і батьком. У вівторок, 6 квітня, чоловік не пішов на роботу. Удома нічого дивного не помітили, поводився як зазвичай. А приблизно о 13:00 брат почув із його кімнати стогін. Коли забіг, побачив чоловіка на підлозі. Той скаржився на біль у животі й нудоту, не міг рухатися.

Зараз ви читаєте новину «Школяр під час уроку пирснув учительці в лице перцевим балончиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі