середа, 02 липня 2014 20:19

Силовики АТО пробиваються до Слов'янська - Тимчук

Силовики АТО пробиваються до Слов'янська - Тимчук
Фото: hronika.info

Силовики АТО зачистили від терористів ряд населених пунктів на підступах до Слов'янська Донецької області. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"З часу відновлення активної фази АТО українські силовики відбили у терористів і встановили контроль над населеними пунктами: Закотне, Райгородок, Резніковка, Рай-Олександрівка. На даний час береться під контроль Миколаївка", - написав він.

Закотне, Райгородок, Рай-Олександрівка і Миколаївка - все це Слов'янський район Донецької області.

Тимчук також інформує про розблокування у регіоні блок-поста сил АТО, що раніше фактично діяв в тилу у бойовиків.

"Зі звільненням цих населених пунктів перервані основні маршрути матеріально-технічного забезпечення терористичних груп", - підкреслює військовий експерт.

За його словами, у групах терористів спостерігається різке погіршення морально-психологічного стану бойовиків. Терористи зазнають серйозних втрат у живій силі, озброєнні й техніці. Лідери терористичних груп мають жорстку установку заперечувати серйозні втрати, стверджує Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Силовики АТО пробиваються до Слов'янська - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі