субота, 02 вересня 2023 17:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Сили оборони за допомогою дрона за $500 знищили новітній танк окупантів Т-90 "Прорив": ефектне відео

Сили оборони за допомогою дрона за $500 знищили новітній танк окупантів Т-90 "Прорив": ефектне відео
Українські військові знищили за допомогою FPV-дрона з вибухівкою ще один новітній російський танк Т-90 "Прорив". Фото: скріншот

Українські військові знищили за допомогою FPV-дрона з вибухівкою ще один новітній російський танк Т-90 "Прорив".

Вартість такого танку близько $3 млн. Відповідне відео опублікували у Facebook бійці Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького.

На кадрах видно, як два дрони-камікадзе по черзі завдають ударів по танку окупантів, перетворюючи його в результаті на купу металобрухту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові зі "Стінгера" збили російську ракету на Київщині ‒ показали відео

Вартість "Прориву" оцінюється у мільйони доларів, тоді як один такий БПЛА обходиться Силам оборони лише у кілька сотень.

"Новітній російський танк – близько 3 млн доларів. Маленький український FPV-дрон – близько 500 доларів. Золоті руки пілота – безцінно", – зазначили українські військові.

У серпні 2023 року українські воїни встановили новий рекорд у "демілітаризації" російської армії.

За останній місяць літа на фронті було знищено максимальну кількість артилерійських систем ворога з початку повномасштабної війни: на попіл перетворено майже 700 одиниць цих дуже важливих в умовах війни озброєнь.

Втрати, яких зазнали окупанти в серпні, проаналізував військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в Telegram.

Зараз ви читаєте новину «Сили оборони за допомогою дрона за $500 знищили новітній танк окупантів Т-90 "Прорив": ефектне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі