субота, 21 березня 2015 14:05

Сили АТО зафіксували передислокацію озброєння бойовиків

Сили АТО зафіксували передислокацію озброєння бойовиків
Фото: ru.tsn.ua

Зафіксована чергова передислокація важкого озброєння та техніки терористів на різних ділянках зони АТО. Про це під час брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко, передає УНН.

"Противник проводить передислокацію і зосередження військової техніки та особового складу на різних ділянках лінії зіткнення, продовжуючи імітацію відведення важкого озброєння", - повідомив Лисенко.

Речник АТО також додав, що на окупованій території продовжилось формування нових підрозділів бойовиків та їх навчання під керівництвом російських інструкторів.

"З території РФ через неконтрольовані ділянки кордону триває постачання бойовикам військової техніки, зброї та боєприпасів із використанням залізничної інфраструктури. Противник накопичує також паливно-мастильні матеріали для потреб своєї техніки", - додав він.

Нагадаємо, зі слів Лисенка, станом на 20 березня, бойовики досі не надали спостерігачам місії ОБСЄ інформацію щодо місць розташування відведеної техніки.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО зафіксували передислокацію озброєння бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі