субота, 02 травня 2015 07:39

Сили АТО відбили атаку під Пісками - штаб

Сили АТО відбили атаку під Пісками - штаб
Фото: mil.gov.ua

Упродовж минулого вечора та ночі бойовики в зоні АТО на Донбасі 32 рази відкривали вогонь, у тому числі відбулося одне бойове зіткнення. Про це станом на ранок суботи інформує прес-центр АТО у Facebook.

"В ході збройних провокацій найманці 7 разів застосовували міномети калібру 120 міліметрів, двічі – артилерію калібру 122 міліметри. З важкої артилерії обстрілювали позиції сил Антитерористичної операції в районі населених пунктів Авдіївка, Опитне, Піски, Трьохізбенка та Широкино. Крім того, противник провів 8 обстрілів із 82-міліметрових мінометів", - йдеться в повідомленні.

На Донеччині бандформування провели обстріл наших позицій неподалік Авдіївки із міномету калібру 120 міліметрів, а також із артилерії калібру 122 міліметри і танку.

З 22.14 до 22.40 неподалік селища Піски відбулося бойове зіткнення. Особовий склад опорного пункту щільним вогнем зі стрілецької зброї відкинув нападників.

На Луганщині найбільш інтенсивний вогонь в бік сил АТО незаконні збройні формування вели в районі Трьохізбенки із застосуванням 120-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів і кулемета.

Також у зазначений період у небі Донецької області українські підрозділи зафіксували 8 безпілотників противника.

Раніше повідомлялося, що бойовики атакували "Азов" у Широкиному.

 

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО відбили атаку під Пісками - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі