середа, 28 вересня 2011 11:35

Селянин з Рівненщині зарізав жінку, бо та просила нові черевички

Селянин з Рівненщині зарізав жінку, бо та просила нові черевички

Встромив ножа в горло молодій дружині 29-річний Андрій Стейкал з села Білятичі Сарненського району Рівненщини. Чоловік посварився з благовірною після походу в гості. Розлютився, бо та назвала його бездітним.

Учора на сільському цвинтарі поховали 26-річну Лідію. Чоловік убив її у понеділок 26 вересня.

"Напередодні в неділю вони ходили в гості до своїх сусідів. Там чоловік перехилив чарчину-другу. Уже вдома перед сном подружжя посварилося – жінка попросила купити їй нове взуття, а він її приревнував. Сказав, нехай гроші їй дають інші чоловіки. У відповідь дружина звинуватила Андрія в тому, що в них досі немає дітей", - розповіла Наталія Кирковська, помічник начальника Сарненського райвідділу міліції. – "Чоловік схопив кухонного ножа і встромив його Лідії у шию - кров залила її нічну сорочку".

Жінка упала на підлогу. Переляканий чоловік посеред ночі подзвонив брату дружини – розповів, що зарізав її під час сварки. До хати прибігла фельдшерка, викликали "швидку допомогу", міліцію. Однак врятувати Лідію медики уже не могли – вона стекла кров'ю ще до їхнього приїзду.

Андрій та Лідія одружилися п'ять років тому. Покійна працювала в супермаркеті у райцентрі, чоловік був безробітним. Жили окремо від батьків, у власній хаті.

"Вона була тиха і привітна. Часто бачили її з синцями на обличчі, але Ліда ніколи не жалілася. Мовчки терпіла його побої", - розповідають у селі. – "Навіть сусіди не знали, що він домашній тиран. Андрія люди не люблять, бо хуліган, може нахамити. Він немісцевий, приїхав до нас із Рівненського району. Ревнував дружину без підстави – вона була йому вірна".

"Жінка ніколи в міліцію на нього не скаржилася. Тому й наш дільничний не знав, що Андрій – сімейний дебошир", - додає Наталія Кирковська. – "Його затримали за підозрою у навмисному вбивстві. Може отримати за свій вчинок до 15 років позбавлення волі".

16 жовтня у Лідії Стейкал мав бути день народження.

Зараз ви читаєте новину «Селянин з Рівненщині зарізав жінку, бо та просила нові черевички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі