пʼятниця, 25 березня 2022 09:30

Спецтема: Війна Росії проти України

На сьогодні погодили два гуманітарні коридори

На сьогодні погодили два гуманітарні коридори
Гуманітарні коридори на 25 березня. Фото: ukrinform.ua

На сьогодні, 25 березня, погодили два гуманітарні коридори.

З міста Маріуполь до Запоріжжя для тих, хто виїжджатиме на власному транспорті. Також централізована евакуація на автобусах для маріупольців з Бердянська. 48 автобусів зараз знаходяться на в'їзді до міста Бердянськ. Ведуться переговори, щоб окупаційні війська їм дозволили проїхати. Місце зборів: спорткомплекс на вул. Мелітопольське шосе, 27. Про це повідомила міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:На Київщині снаряд окупантів влучив у нафтобазу: відео масштабної пожежі

На в'їзді в Бердянськ також заблоковано бензовоз. Після його допуску в місто маріупольці зможуть дозаправити власний транспорт на заправках, що знаходяться на Східному проспекті, 4а та вулиці Мелітопольське шосе, 87б.

Мелітополь - Запоріжжя. Місце зборів – пожежна частина №9. Автобуси для евакуації з гуманітраним вантажем зранку заїхали до міста та після розвантаження гумдопомоги будуть подані до місця зборів.

3343 людини вдалося евакуювати 24 березня з міст і сіл, де ведуться бої. Спрацювали всі сім гуманітарних коридорів. З Маріуполя до Запоріжжя власним транспортом дісталися 2 717 людей.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні

Зараз ви читаєте новину «На сьогодні погодили два гуманітарні коридори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі