четвер, 06 жовтня 2011 14:41

Ще одні злочинці вирішили відстрілятися від українських правоохоронців

Ще одні злочинці вирішили відстрілятися від українських правоохоронців

У Пологівському районі Запорізької області угруповання наркоділків при затриманні вчинила збройний опір спецпідрозділу Служби безпеки України, повідомляє прес-сектор СБУ в Запорізькій області.

В ході арешту у злочинців вилучено більше тонни конопель вартістю $500 тис.

За даними прес-служби, арешт наркоділків відбувався в одному з сільськогосподарських ангарів.

"В результаті спецоперації троє членів злочинного угруповання були заарештовані. У них вилучено автоматичну зброю "Вулкан" з повним боєкомплектом (30 бойових патронів), а також травматичну зброю "Форт", - повідомили в СБУ.

Також в прес-секторі розповіли, що наркоділки замовляли за кордоном насіння елітних сортів конопель з підвищеним вмістом наркотичних речовин, яку після культивували на території приватних землеволодінь в Запорізькій області.

Щодо наркобізнесменів порушено кримінальну справу за ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних речовин) Кримінального кодексу Україні. Злочинці заарештовані, ведеться слідство.

Нагадаємо, що 30 вересня, в Одеській області кілька кілерів, серед яких був розшукуваний злочинець Аслан Дикаєв, розстріляли міліціонерів. Тоді при затриманні загинули двоє правоохоронців, четверо отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Ще одні злочинці вирішили відстрілятися від українських правоохоронців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі