вівторок, 16 жовтня 2018 17:51

Ще одна смертельна троща сталася на залізниці

Ще одна смертельна троща сталася на залізниці
У Рівненській області автомобіль виїхав на залізничний переїзд на заборонений сигнал і зіткнувся з поїздом. Водій авто загинув. Фото - ТСН

У Рівненській області автомобіль виїхав на залізничний переїзд на заборонений сигнал і зіткнувся з поїздом. Водій авто загинув.

Аварія сталася на переїзді перегону Мацеїв-Ковель, повідомляє видання "Укрзалізниці" "Магістраль".

"Водій Ford Transit при справно діючій світловій та звуковій сигналізації виїхав на переїзд, де зіткнувся з вантажним поїздом. Водій загинув. Рух поїздів було припинено на півтори години", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото смертельного зіткнення двох потягів

Зазначається, що аварія на залізниці сталася і в Харківській області. Там на станції Нова Баварія машиніст поїзда виявив на колії перекинутий автомобіль. В результаті було затримано поїзд "Харків-Київ". Причини та обставини ситуації з'ясовують правоохоронці.

В "Укрзалізниці" повідомили, що протягом 2018 року на залізничних переїздах сталося 47 аварій, а на коліях поза переїздами - ще 8. Внаслідок цього загинули 13 осіб, ще 26 отримали травми.

16 жовтня на криворізькому підприємстві зіткнулися два локомотиви. Загинуло 3 працівників, ще один із важкими травмами у реанімації. Попередньо, причиною трагедії стали несправні гальма одного із потягів.

Зараз ви читаєте новину «Ще одна смертельна троща сталася на залізниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі