вівторок, 05 липня 2022 17:17

Ще один топменеджер із Газпрому "пішов на концерт" до Кобзона

Ще один топменеджер із Газпрому "пішов на концерт" до Кобзона
Тіло російського бізнесмена знайшли в басейні.

У Росії в басейні під Санкт-Петербургом знайшли тіло Юрія Воронова, який очолює підрядника компанії Газпром.

Про це повідомив російський Telergam-канал "База".

Тіло 61-річного Воронова виявили на території його ділянки у котеджному селищі Морські тераси біля Фінської затоки. Чоловік лежав у басейні із простріленою головою, а поряд правоохоронці знайшли травматичний пістолет.

Юрій Воронов – гендиректор транспортної компанії "Астра Шиппінг", яка, зокрема, працювала на арктичних підрядах Газпрому.

За словами дружини бізнесмена, він вирушив до Ленінградської області ще 1 липня, а перед від'їздом у нього стався конфлікт із діловими партнерами через втрату грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Носив ядерну валізку Путіна: російського полковника знайшли з пораненням у голову

Це п'ята смерть за пів року, пов'язана із російською газовою галуззю.

Взимку у Ленінградській області знайшли тіло Леоніда Шульмана, голови транспортної служби "Газпром інвест", а потім Олександра Тюлякова, який працював у Газпромі заступником гендиректора Єдиного розрахункового центру. Трупи обох керівників виявили в тому самому селищі під Петербургом – Ленінському.

У квітні у московській квартирі знайшли тіла Владислава Аваєва, колишнього віцепрезидента Газпромбанку, а також його дружини і доньки.

У червні в Одинцовському районі Москви виявили мертвим Олексія Огарьова, який очолював Росозброєння в часи приходу до влади Путіна. У травні – знайшли мертвим екстопменеджера нафтової компанії "Лукойл" Олександра Суботіна.

У квітні в іспанському місті Льорет-де-Мар знайшли тіло колишнього топменеджера найбільшої російської приватної компанії з видобутку газу "Новатек" Сергія Протосені.

Зараз ви читаєте новину «Ще один топменеджер із Газпрому "пішов на концерт" до Кобзона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі