неділя, 07 вересня 2014 15:04

СБУ затримала у Маріуполі бойовиків "ДНР" з гранатами

СБУ затримала у Маріуполі бойовиків "ДНР" з гранатами
Фото: ru.tsn.ua

Служба безпеки України припинила діяльність злочинної групи бойовиків терористичної організації "ДНР" в Маріуполі Донецької області. Про це сьогодні сказав на брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий, передає УНН.

"У Маріуполі припинено діяльність злочинної групи бойовиків терористичної організації "ДНР". У результаті спецоперації співробітники СБУ затримали керівника та двох членів злочинної групи", - сказав він.

Польовий уточнив, що зловмисники збирали інформацію про місця розташування військової техніки, блокпостів, чисельність особового складу і озброєння ЗС України.

Крім того, за його словами, члени злочинної групи планували збройні напади на українських військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів, а також готували диверсії на об'єктах інфраструктури в Маріуполі та прилеглих районах. У затриманих вилучено автомат Калашникова АК-74 з 2 спорядженими магазинами, карабін з оптичним прицілом, 3 ручні гранати, 20 підготовлених пляшок з "коктейлями Молотова" та інгредієнти для їх виготовлення, 2 радіостанції з криптованим каналом та велику кількість патронів.

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала у Маріуполі бойовиків "ДНР" з гранатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі