четвер, 24 листопада 2011 19:44

СБУ затримала пожежного інспектора на хабарі за "Олімпійський"

СБУ затримала пожежного інспектора на хабарі за "Олімпійський"

Полковник служби цивільного захисту населення вимагав і отримав від комерційного директора одного з ТОВ хабар у 350 тис.грн.

СБУ затримала державного інспектора пожежної безпеки за хабар в 350 тис.грн. за узгодження актів робіт на НСК "Олімпійський", повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-центр СБУ.

Сьогодні співробітники Служби безпеки у взаємодії з Генеральною прокуратурою затримали в Києві на "гарячому" при отриманні хабара головного державного інспектора відділу нагляду за об'єктами підвищеної небезпеки і Євро-2012.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-заступника міністра засудили на 9 років за хабар

Чиновник департаменту пожежної безпеки Державної інспекції техногенної безпеки України, полковник служби цивільного захисту населення вимагав і отримав від комерційного директора одного з ТОВ хабар у 350 тис.грн. за узгодження актів приймання будівельно-монтажних робіт, виконаних на НСК "Олімпійський". Гроші він отримав у своєму службовому кабінеті, де і був одразу затриманий співробітниками СБУ.

Матеріали СБУ про вимагання та отримання хабара в порядку ст. 97 КПК України передані в Генеральну прокуратуру України для порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу Україні (одержання хабара).

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала пожежного інспектора на хабарі за "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі