пʼятниця, 04 листопада 2011 11:37

Після приходу Хорошковського СБУ стало ФСБ (у) — Рибачук

Автор: Фото: Сергій Старостенко
 

Не хочеться вірити, що Янукович настільки не розуміє, що відбувається. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив колишній віце-прем'єр та керівник секретаріату президента Ющенка Олег Рибачук.

Він зауважив, що після приходу Хорошковського і зміни керівництва СБУ стало ФСБ (у).

"Мені аж соромно, бо це не наше СБУ. Чому, коли Янукович летить до Німеччини, СБУ затримує в аеропорту німецького експерта Ланґе? Чому, коли Янукович збирається до Франції, виникає скандал із криворізьким комбінатом "АрселорМіттал"? Чому після підтримки Вишеградської четвірки з'являються шпигунські розбірки з Чехією? Таких прикладів багато", - наголосив Рибачук.

"З іншого боку: чому, коли Янукович їде до Москви, СБУ не надає йому жодної інформації, яка б ускладнювала позицію Росії?", - додав він.

За словами Рибачука, очевидно, що Хорошковський не підкоряється президенту: "У мене те саме питання по Табачнику. Але не хочеться вірити, що Янукович настільки не розуміє, що відбувається".

Колишній віце-прем'єр підкреслив, що Янукович усе змінив після зустрічі в Завідово під Москвою.

"Ніхто не знає, про що він домовлявся з російськими "баскетболістами". Усе було дуже не публічно. Але після того дуже змінилася мова тіла переговорників – Путін поплескує Януковича по плечу, усмішки, рибалочка", - зауважив він.

Про важелі впливу Путіна на українську владу Олег Рибачук розповідає у новому номері журналу "Країна" № 42 (95) за 4 листопада 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Після приходу Хорошковського СБУ стало ФСБ (у) — Рибачук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі