пʼятниця, 06 липня 2018 14:54

Наймолодшому було 22: назвали імена бійців, які загинули на полігоні

Наймолодшому було 22: назвали  імена бійців, які загинули на полігоні
Оприлюднили імена військових, які загинули під час вибуху міномета на Рівненському полігоні. Фото - "Народна правда"

У Закарпатському обласному військовому комісаріаті оприлюднили імена військових, які загинули під час вибуху міномета на Рівненському полігоні.

Серед загиблих - капітан 40-річний Валерій Тихоновський, командир мінометної батареї військової частини А1778, солдат 22-річний Дмитро Власов, старший навідник міномету 1-го мінометного взводу мінометної батареї військової частини А1778 та солдат 43-річний Юрій Пішкар, майстер – номер розрахунку 1-го мінометного взводу мінометної батареї військової частини А1778.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівненська трагедія: міномет "Молот" заборонили

Керівництво військкомату висловило співчуття родичам та близьким загиблих.

6 липня під час тактичних навчань на військовому полігоні в Рівненській області розірвався міномет. У Міністерстві оборони України повідомили про 3-х загиблих і 9 поранених. Навчання призупинили. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що буде проведене розслідування. У Міністерстві оборони України як основну версію трагедії розглядають порушення заходів безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Наймолодшому було 22: назвали імена бійців, які загинули на полігоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі