понеділок, 31 жовтня 2022 18:51

Спецтема: Війна Росії проти України

З танків, мінометів й артилерії. Росіяни з новою силою вгатили по Україні

З танків, мінометів й артилерії. Росіяни з новою силою вгатили по Україні
Російські загарбники продовжують атакувати українські міста й села. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Російські загарбники продовжують атакувати українські міста й села.

Підтримує збройну агресію Росії і Республіка Білорусь. Країна-загарбниця й далі перекидає окремі підрозділи на територію Білорусі. Загроза ракетних ударів та застосування ударних безпілотників з території цієї країни зберігається, зазначив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 31 жовтня..

Також повідомили, що ворог обстріляв з мінометів, різнокаліберної артилерії й танків міста й села на дев'яти напрямках. Зокрема, на Сіверському напрямку – в районі населеного пункту Мезенівка Сумської області; на Слобожанському напрямку – в районах населених пунктів Дворічна, Зелене та Кам'янка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські ракети та дрони атакували 10 регіонів. Блекаут у семи областях – Шмигаль

На Куп'янському та Лиманському напрямках росіяни накрили вогнем в районах п'яти населених пунктів; на Бахмутському – семи населених пунктів; на Авдіївському – в районах населених пунктів Водяне, Новобахмутівка та Первомайське.

Обстрілювали також на Новопавлівському та Запорізькому напрямках – з танків та артилерії різних типів, у районах трьох населених пунктів. На Південнобузькому напрямку під ворожим вогнем опинилися райони понад 30 населених пунктів вздовж лінії зіткнення.

Уранці 31 жовтня російські терористи вкотре масовано атакували Україну. Прильоти підтвердили у низці областей. У Києві без світла лишилися сотні тисяч квартир. Повітряна тривога поширилася по всій території України, крім Криму. Інформація про постраждалих з регіонів поки що не надходила.

Били окупанти по об'єктах енергетичної інфраструктури з літаків-ракетоносців стратегічної авіації. Випустили понад 50 крилатих ракет Х-101 та Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська у Ростовській області Росії. 44 крилаті ракети знищила наша ППО, повідомили в Повітряних силах.

Зараз ви читаєте новину «З танків, мінометів й артилерії. Росіяни з новою силою вгатили по Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі