неділя, 25 грудня 2022 14:18

Спецтема: Війна Росії проти України

"Рухаємося до трибуналу" ‒ у Зеленського потролили Путіна

"Рухаємося до трибуналу" ‒ у Зеленського потролили Путіна
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк каже, що російському диктатору потрібно "повернутися до реальності". Фото: slovoidilo.ua

Російському диктатору Володимиру Путіну замість того, щоб вигадувати нові причини війни, потрібно повернутися до реальності.

Росія одноосібно напала на Україну і вбиває її громадян. Інших "країн, мотивів, геополітики" немає. Про це у Twitter написав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Грабуватимуть банкомати й мародеритимуть" ‒ у Зеленського розповіли, коли в Росії почнуться масові бунти

Він прокоментував заяви російського президента про нібито "готовність РФ до переговорів".

"Росія не хоче переговорів, але намагається уникнути відповідальності. Це очевидно, тому ми рухаємося до трибуналу", ‒ наголосив Подоляк.

Російський диктатор Володимир Путін розродився черговими заявами щодо війни в Україні й можливості переговорів. Він вкотре запевнив, що Росія "діє в правильному напрямі", мовляв, іншого вибору, "крім захисту своїх інтересів вона не має".

Росія продовжує вбивати цивільне населення, руйнувати міста й критичну інфраструктури України. І це попри те, що періодично у Кремлі заявляють про нібито готовність до мирних переговорів. Про це у Twitter написав радник голови Офіса президента Михайло Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «"Рухаємося до трибуналу" ‒ у Зеленського потролили Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі