вівторок, 02 січня 2024 12:21

Розповіли про проблеми з електропостачанням після обстрілів

Розповіли про проблеми з електропостачанням після обстрілів
У Міненерго розповіли, що відбувається з електропостачанням по всій Україні. Фото: t.me/pavlokyrylenko_amcu

Через масовані ракетні обстріли росіян 2 січня вимикалися повітряні лінії у Києві, Київській та Житомирській областях.

Унаслідок погодних умов є відключення на Донеччині та Хмельниччині, повідомили у пресслужбі Міненерго. Застосування графіків відключень не передбачається.

"Через масований обстріл у Києві пошкоджено ЛЕП, без напруги низка підстанцій. Відключені майже 260 тисяч абонентів у кількох районах міста. На Київщині є знеструмлення в мережах 110 кВ у Бучанському, Вишгородському районах", - сказано в повідомленні.

Дніпропетровська область

Через обстріли вимикалась повітряна лінія 150 кВ. Через це було знеструмлено 728 споживачів - станом на ранок усіх заживили. Триває відновлення мереж. Також з технологічних причин без напруги 15 побутових споживачів. Бригади виконують роботи з підключення.У Нікополі внаслідок артобстрілу у приватному будинку осколком пошкоджено газопровід. Аварійники перекрили витік газу, відключень споживачів немає.

Сумська область

В області через бойові дії немає світла в 58 населених пунктах, з них у 13 - частково. Знеструмлено 2 694 споживачі. Через обстріли в Охтирському районі пошкоджено газопровід, відключено одного споживача.

Харківська область

Через обстріли було знеструмлено 11 281 споживача. На ранок заживили 6624 абоненти. Всього в області без світла 20 612 споживачів. Тривають відновлювальні роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний розкрив подробиці масованої атаки РФ

Житомирська область

Внаслідок ранкових обстрілів вранці вимикалась повітряна лінія 110 кВ. Були знеструмлені понад 200 абонентів. Усі - вже зі світлом.

Донецька область

Через негоду без світла опинилися 14 населених пунктів. Минулої доби через бойові дії знеструмлювалися мережі обленерго, три населені пункти, 6501 абонент. За добу заживили повітряну лінію 110 кВ, 6 населених пунктів, 7 404 абоненти - зокрема ті, що були відключені раніше.

Хмельницька область

Через несприятливі погодні умови відключено 15 населених пунктів, з них 11 частково (1354 споживачі). Аварійні бригади працюють над їхнім відновленням.

Херсонська область

У Херсоні через підтоплення та бойові дії відключено 13 972 точки обліку. В області без світла 49 населених пунктів (29 814 точок обліку).

Чернігівська область

Через ворожі обстріли знеструмлено 16 населених пунктів (1036 точок обліку). З технічних причин відключено 16 населених пунктів (2167 абонентів). Тривають роботи з підключення.

Через російську ракетну атаку у Києві відсутнє світло у Шевченківському, Святошинському, Голосіївському, Подільському та Оболонському районах.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про проблеми з електропостачанням після обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі