вівторок, 19 червня 2018 14:57

Розбили череп та пиячили поки стікав кров'ю - грабіжники жорстоко вбили сторожа храму

Розбили череп та пиячили поки стікав кров'ю - грабіжники жорстоко вбили сторожа храму
У Мелітополі грабіжники до смерті побили сторожа місцевого храму Фото: прес-служба УПЦ

У місті Мелітополь Запоріжської області грабіжники жорстоко побили сторожа місцевого храму.

Чоловіка знайшла церковна працівниця вранці. Він увесь час залишався в свідомості, але помер у лікарні, повідомляє інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

"Грабіжники залізли на територію храму через паркан. Коли сторож їх побачив, почалася бійка. Зловмисники розбили йому череп та залишили лежати на землі. Самі вломилися в їдальню, яка знаходиться на території. Просто сиділи й випивали там", - розповів настоятель храму Миколай Лукащук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забрала водоверть: двоє братів утопилися в Дніпрі

Про подробиці злочину священику встиг розповісти сам сторож.

"Анатолія знайшла працівниця храму. Вона відразу зателефонувала мені. Я викликав швидку, поліцію. Коли прибув, він ще був при свідомості. Проте, навіть очей не міг відкрити, наскільки все лице опухло від побоїв. Встиг поставити йому декілька запитань. Він сказав, що грабіжників було двоє. Потім його відвезли до лікарні, де він майже відразу помер".

Зловмисники у пошуках поживи влаштували безлад по всьому храму. Знайшли і забрали лише 300 гривень.

У Чернігівській області на Гончарівському полігоні в наметовому містечку навчань "Північна фортеця-2018" знайшли мертвим одного з резервістів.

Зараз ви читаєте новину «Розбили череп та пиячили поки стікав кров'ю - грабіжники жорстоко вбили сторожа храму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі