пʼятниця, 06 липня 2018 13:47

Рівненська трагедія: міномет "Молот" заборонили

Рівненська трагедія: міномет "Молот" заборонили
На час розслідування експлуатацію мінометів "Молот", один з яких розірвався на полігоні в Рівненській області, заборонили. Фото - Уніан

Президент України Петро Порошенко заборонив на час розслідування експлуатацію мінометів "Молот", один з яких розірвався на полігоні в Рівненській області. Про це він заявив під час промови до 70-ї річниці роботи авіаремонтного підприємства "Завод 410 ЦА".

Він доручив міністру оборони Степану Полтораку та начальнику Генерального штабу Віктору Муженку терміново розібратися у причинах смертельного вибуху і наступного тижня доповісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уточнили інформацію про кількість загиблих на рівненському полігоні

"Вжити вичерпні заходи, для того, щоб не допускати такого знову. Даю доручення на час розслідування зазначені міномети не застосовувати. Доповісти мені наприкінці наступного тижня перші результати розслідування", - сказав він .

6 липня під час тактичних навчань на військовому полігоні у Рівненській області розірвався міномет, в Міністерстві оборони України повідомили про трьох загиблих і дев'ять поранених. Навчання призупинено. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що буде проведене розслідування. У Міністерстві оборони України як основну версію трагедії розглядають порушення заходів безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Рівненська трагедія: міномет "Молот" заборонили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі