пʼятниця, 18 березня 2022 14:45

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ротація" орків на той світ пройшла успішно" - під Черніговом знищено велику кількість окупантів

"Ротація" орків на той світ пройшла успішно" - під Черніговом знищено велику кількість окупантів
Знищений танк ворога. Фото: facebook.com/kommander.nord

Напередодні поблизу Чернігова було виявлено розташування ворожого комплексу РЕР "Торн" та командно-спостережного пункту БТГр.

Вранці 18 березня українські захисники знищили вказані об'єкти, інформує сторінка Оперативного командування "Північ" у Facebook.

За минулу добу оборонцями Чернігова було відбито дві спроби просування російських військових. Ворожа армія понесла втрати як в техніці, та і серед особового складу.

Знищені ворожі БМП, танк і "Тигр". Інші втрати уточнюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська техніка приїхала в Україну і згоріла. ЗСУ розбили ще одну колону окупантів

"Підрозділами Збройних сил України нанесений артилерійський удар по артилерії противника, у результаті - мінус дві ворожі батареї, які більше не зможуть завдати шкоди місту", - йдеться у повідомленні.

Поблизу одного з населених пунктів області українські воїни нанесли точкові удари по великій кількості техніки та особового складу, який здійснював ротацію.

"Ротація" орків на той світ пройшла успішно! Місцеві мешканці підтверджують, що російські солдати продовжують тікати, кидати свою техніку та не бажають іти в бій", - додається.

Чернігів продовжують обстрілювати, але місто тримається.

У центрі Чернігова російські військові обстріляли цивільних людей просто посеред вулиці. Є загиблі і травмовані. Ворожий обстріл почався 17 березня близько 10:00 в одному з мікрорайонів у центрі міста.

Зараз ви читаєте новину «"Ротація" орків на той світ пройшла успішно" - під Черніговом знищено велику кількість окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі