четвер, 29 серпня 2019 12:58

Росіянин на автомобілі намагався прорватись крізь держкордон України

Росіянин на автомобілі намагався прорватись крізь держкордон України
Затримали громадянина РФ, який незаконно хотів проїхати на територію України. Фото: УНН.

На українсько-російському кордоні на Харківщині затримали громадянина РФ, який незаконно хотів проїхати на територію України.

Подія сталася в пункті пропуску "Гоптівка", передає УНН.

Росіянин, 1993 року народження, прямував в Україну автомобілем Ford. Під час проходження прикордонного контролю чоловік не зміг підтвердити мету запланованої поїздки в країну. Не мав і достатнього фінансового забезпечення на період запланованого перебування в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Накрили сходку кримінальних авторитетів на дні народження "злодія в законі"

"У зв'язку із невиконанням іноземним громадянином умов в'їзду в Україну, визначених чинним законодавством, правоохоронцями було прийнято рішення про відмову йому у в'їзді в Україну. Щойно чоловік це почув, завів автомобіль та, збільшуючи швидкість, спрямував його у напрямку виїзду з пункту пропуску", - повідомили у прес-службі.

Прикордонники розгорнули пристрої для примусової зупинки транспортних засобів. На місце події прибула група реагування. Автомобіль зупинили, а правопорушника затримали.

За спробу незаконного перетину державного кордону України, злісну непокору законному розпорядженню або вимозі військовослужбовця Держприкордонслужби України, порушення режиму в пункті пропуску чоловіку загрожує адміністративна відповідальність і заборона в'їзду в Україну. Його подальшу долю вирішить суд.

Чотири вертольоти зафіксували спостерігачі ОБСЄ уздовж непідконтрольної частини україно-російського кордону 20, 21 і 26 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин на автомобілі намагався прорватись крізь держкордон України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі