четвер, 29 серпня 2019 11:57

Накрили сходку кримінальних авторитетів на дні народження "злодія в законі"

У Хмельницькому правоохоронці накрили "кримінальну сходку" з 19 осіб.

"19 осіб доставили до найближчого відділку поліції для перевірки законності їхнього перебування на території держави та можливої причетності до вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів", - заявили у Національній поліції.

Автор: Національна поліція
  У Хмельницькому накрили кримінальну сходку
У Хмельницькому накрили кримінальну сходку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бурштинова справа": прокуратура перевіряє правоохоронців, на яких вказав Зеленський

Автор: Національна поліція
  У Хмельницькому накрили кримінальну сходку
У Хмельницькому накрили кримінальну сходку

28 серпня ті перебували на території одного із відпочинкових комплексів. Затримані були представниками різних регіонів держави, які мають широке коло кримінальних зв'язків.

Вони відзначали день народження "злодія в законі" на прізвисько "Гулі". Там же провели інтернет-конференцію з іншими кримінальними авторитетами.

Кримська поліція припинила діяльність злочинної організації, контрольованої "злодіями у законі". Під час проведення слідчих дій правоохоронці провели близько 30 санкціонованих обшуків. Процесуальні заходи проходили на території трьох областей України – Херсонської, Одеської та Запорізької.

Зараз ви читаєте новину «Накрили сходку кримінальних авторитетів на дні народження "злодія в законі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі