вівторок, 27 серпня 2019 19:15

Російські вертольоти помітили на кордоні РФ з окупованим Донбасом

Російські вертольоти помітили на кордоні РФ з окупованим Донбасом
Вертольоти літали вздовж кордону. Фото: livejournal.com

Чотири вертольоти зафіксували спостерігачі ОБСЄ уздовж непідконтрольної частини україно-російського кордону 20, 21 і 26 серпня.

"20 серпня о 09.46 над КПП "Донецьк" був помічений замаскований вертоліт типу Мі-8/Мі-17. Вертоліт прибув зі сходу і продовжував летіти в північному напрямку. 21 серпня о 9.57 над КПП "Гуково" спостерігався вертоліт Мі-8, який летів з півночі в східному напрямку", - йдеться в звіті місії.

Вертоліт темно-зеленого кольору, що летів зі сходу в північно-східному напрямку над КПП "Гуково", був помічений 26 серпня о 10.34.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пішов на концерт Кобзона": ліквідували терориста "Батю"

"У той же день о 13.02 був помічений ще один вертоліт. Він прибув з того ж напрямку, що і попередній, і мав ті ж кольори", - йдеться в звіті.

Всі вертольоти перебували в повітряному просторі Російської Федерації, повідомили в місії.

26 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці 12 разів порушили режим припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 7 обстрілів позицій Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Російські вертольоти помітили на кордоні РФ з окупованим Донбасом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі