понеділок, 07 жовтня 2024 15:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни скинули чотири авіабомби на Херсон. 20 людей отримали поранення

Росіяни скинули чотири авіабомби на Херсон. 20 людей отримали поранення
Житловий будинок у Херсоні після російського терористичної атаки. Фото: t.me/roman_mrochko

7 жовтня вранці російські окупаційні війська скинули чотири керовані авіаційні бомби на Херсон.

Внаслідок ворожого удару 20 людей отримали поранення. 63-річного чоловіка з контузією, вибуховою і закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували. Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

"На Центральний район міста було скинуто чотири керованих авіабомби. Внаслідок цього було пошкоджено, зокрема, два навчальних заклади та кілька багатоповерхівок", - сказав Мрочко.

66-річний чоловік отримав травму від вибухової хвилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські терористи обстрілом пошкодили судно під прапором Сент-Кітс і Невіс із українським зерном

Серед постраждалих - двоє дітей віком два і чотири роки.

Мінно-вибухову травму і різані рани ноги отримав 18-річний хлопець.

У ніч на 7 жовтня росіяни атакували Україні балістичною ракетою Іскандер-М, керованою авіаракетою Х-59, ракетою невстановленого типу та ударними безпілотниками. Близько 08.20 год ворог атакував трьома аеробалістичними ракетами Х-47М2 "Кинджал".

Протиповітряна оборона збила дві ракети "Кинджал" у Київській області і 32 безпілотника у Миколаївській, Київській, Дніпропетровській, Сумській, Чернігівській, Полтавській і Харківській областях. Один із трьох ворожих "Кинджалів" влучив у районі аеродрому Старокостянтинів у Хмельницькій області.

37 російських безпілотників локаційно втрачено, імовірно внаслідок активної протидії РЕБ, повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни скинули чотири авіабомби на Херсон. 20 людей отримали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі