вівторок, 19 липня 2022 19:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни поповнили армію рецидивістом з Луганщини, який хоче заробити на вставні зуби

Росіяни поповнили армію рецидивістом з Луганщини, який хоче заробити на вставні зуби
Російські загарбники взяли до армії рецидивіста з Луганщини, який раніше працював шахтарем. Фото: скріншот з відео

Російські загарбники взяли до армії рецидивіста з Луганщини, який раніше працював шахтарем. А пішов воювати проти України, аби заробити на вставні зуби.

З 2006 року чоловік тричі був засуджений за торгівлю наркотиками. Востаннє звільнився 2021 року. Війну Росії проти українського народу сприйняв, як підзаробіток. Про це повідомила Служба безпеки України 19 липня в Telegram.

Одразу після повномасштабного вторгнення РФ зателефонував у військкомат. Невдовзі підписав контракт як доброволець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МВС пояснили причини постійної зміни керівництва в армії Путіна

"Став добровольцем із грошових мотивів. Щоб я міг вставити собі зуби хоч трохи. Як можна вставити зуби, якщо ніде ні роботи немає, нічого. Взяв і просто служив", – сказав загарбник.

За його словами, їх не навчали військової підготовки, а боєкомплекти видали "для галочки". Та коли російським окупантам стало важко в Сіверськодонецьку Луганської області, його разом з іншими "добровольцями" відправили в зону бойових дій і поставили задачу: закріпитися на позиції.

Рецидивіст провалив цю задачу. Однак на відміну від його п'яти колег по службі, які загинули на його очах, залишився живим. Зараз разом з іншими полоненими дає свідчення слідчим СБУ.

Президент Російської Федерації Володимир Путін, найімовірніше, усвідомлює, що його війна проти України – неуспішна. Тому перебуває в паніці.

Публічними виступами диктатор намагається "якось врятувати свою репутацію". У цьому переконаний розслідувач міжнародної групи Bellingcat Христо Грозєв 18 липня.

Без оголошення мобілізації в країні-загарбниці Путін не зможе продовжувати війну проти українського народу, а виграти й поготів.

"Цей факт, що він не хоче піти на офіційну мобілізацію, означає, що він розуміє: навіть це прозомбоване суспільство Росії не готове до цього. Тому, що надто багато, десятки тисяч матерів і батьків уже розповідають друзям і родичам, що зниклі сини або чоловіки не повертаються. А він не попереджав суспільство, що буде така ціна", – пояснив Грозєв.

Тому в РФ проводитимуть приховану мобілізацію. Однак її ресурси не нескінченні.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни поповнили армію рецидивістом з Луганщини, який хоче заробити на вставні зуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі