понеділок, 11 квітня 2022 17:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія устами маріонеток ДНР погрожує Маріуполю хімічною атакою

Росія устами маріонеток ДНР погрожує Маріуполю хімічною атакою
Басурін запропонував хімічну атаку на Маріуполь. Фото: Wikipedia

Російський бойовик з тимчасово окупованого Донецька та один з керівників так званої народної міліції ДНР Едуард Басурін запропонував застосувати у Маріуполі хімічну зброю.

Перед цим він хотів заблокувати українських воїнів на заводі "Азовсталь". Про це повідомляє російське видання "РИА Новости".

За словами ватажка так званої ДНР Дениса Пушиліна, в районі заводу заблоковано не менш як 1,5 тис. українських захисників. Водночас, Басурін, сказав, що штурмувати підземні укріплення "Азовсталі" немає сенсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти здійснили хімічну атаку на Луганщині

Терорист зазначив, що такий штурм може призвести лише до втрат серед російських загарбників.

"Зараз треба розібратися з блокуванням цього заводу, знайти всі виходи та входи – в принципі, це можливо зробити. А після цього вже звернутися, я думаю, до хімічних військ, які знайдуть спосіб, як викурити кротів зі своїх нір", - сказав Басурін.

Терористи РФ продовжують обстрілювати Схід, збільшуючи ризик жертв серед цивільного населення. Підвищується ймовірність використання Росією фосфорних боєприпасів у Маріуполі.

Зараз ви читаєте новину «Росія устами маріонеток ДНР погрожує Маріуполю хімічною атакою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі