неділя, 20 липня 2014 13:12

Росія продовжує стягувати колони танків під Україну. В Криму теж заворушились війська

Росія продовжує стягувати колони танків під Україну. В Криму теж заворушились війська
Фото: ipress.ua

Обстановка на українсько-російському кордоні залишається вкрай складною і напруженою, а РФ продовжує стягувати війська до українського кордону.

Про це повідомляє в неділю Державна прикордонна службі України.

"РФ продовжує стягувати війська до державного кордону України. Відомо, що підрозділи 9 омсбр і 288 АРТБР ЗС РФ знаходяться в прикордонних з Україною районах Ростовської та Бєлгородської областей", - йдеться в повідомленні відомства.

Також, інформують у Держприкордонслужбі, зафіксовано рух колони у складі близько 30 танків на ділянці Брянської області поблизу кордону з Україною і значні угруповання бронетехніки поблизу н.п. Новошахтинск Ростовської області.

"У 9:45 19 липня в районі позиції ВС РФ на газорозподільній станції (поблизу н.п. Стрілкове Херсонської області) зафіксовано вихід на вогневі позиції і розгортання в бойовий порядок підрозділів ЗС РФ, в кількості танк - 4 од., БТР - 3 од., особовий склад - до 100 осіб", - повідомили у відомстві.

Крім цього, інформують у Держприкордонслужбі, було помічено рух 2-х колон (по 7 гаубиць в кожній) з м. Сімферополя в напрямку м. Джанкой, які в подальшому спрямовуються в н.п. Перекоп.

У відомстві повідомили, що вранці в неділю з 4 до 5 годин стався мінометний обстріл позицій прикордонників поблизу пункту пропуску "Червонопартизанськ". Постраждалих немає.

Зараз ви читаєте новину «Росія продовжує стягувати колони танків під Україну. В Криму теж заворушились війська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі