вівторок, 05 липня 2022 09:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські терористи накрили ракетами Харків та область: подробиці
3

Росіяни залишили вирву від ракети на території
Фото: t.me/synegubov
Росіяни залишили вирву від ракети на території
Росіяни залишили вирву від ракети на території

У ніч проти 5 липня російські окупанти знову атакували ракетами Харківщину.

О 2:00 ворог завдав ракетний удар по одному з навчальних закладів Салтівського району Харкова, заявив у вівторок вранці голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Частково руйнувань зазнала будівля, від ракети росіян залишилася вирва на території. Жодної військової інфраструктури там не було. Вчора внаслідок обстрілів в Кутузівці Харківського району поранення отримала 81-річна жінка", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові розказали, що відбувається на Харківському напрямку

Протягом минулої доби ворог із артилерії та реактивних систем залпового вогню обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів. У результаті маємо пошкоджені приватні будинки та займання на відкритих територіях. Їх ліквідовували рятувальники.

"На Харківському напрямку ворог зосереджений на стримуванні наших військових. У районі Ізюма окупанти обстрілювали українські позиції та намагалися вести наступ в напрямку села Долина. Наші захисники успішно відбили спроби штурму та змусили загарбників відступити з втратами", – додав Синєгубов.

Вчора о 4:00 російські окупанти завдали підступного ракетного удару по Шевченківському району Харкова. За ціль терористи обрали загальноосвітню школу.

На території області ворог упродовж доби гатив по містах і селах Харківського, Ізюмського й Богодухівського районів. Внаслідок обстрілів є загиблі й поранені, зруйновані житлові будинки, господарчі споруди та гаражі.

Зараз ви читаєте новину «Російські терористи накрили ракетами Харків та область: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі