середа, 04 січня 2023 08:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські поліцаї влаштували облаву на власних солдатів
5

Окупанти розшукують свої солдатів через грабіж
Фото: ria-m.tv
Окупанти розшукують свої солдатів через грабіж
Окупанти розшукують свої солдатів через грабіж
Окупанти розшукують свої солдатів через грабіж
Окупанти розшукують свої солдатів через грабіж

У тимчасово захопленому російськими військами Мелітополі Запорізької області представники окупаційної "поліції" оголосили у розшук своїх військових.

Звинувачують у грабежі, передає "РІА-Мелітополь".

У розпорядженні редакції видання опинилися фотографії орієнтування на невідомих осіб із проханням оголосити їх у розшук з підписом представника колаборантів – заступника начальника фейкового Управління внутрішніх справ Мелітополя. На їхній пошук він вимагає терміново кинути всі сили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будуть нові "200-ті" окупанти ‒ в Мелітополі пролунали гучні вибухи

Окупанти розшукують чорний автомобіль BMW Е60 525I з грузинськими номерами, який 3 грудня 2022 року викрали якісь озброєні невстановлені особи у військовій формі. І хоча в тексті злочинців називають невідомими, за описом видно, що вони у російській військовій формі та зі зброєю.

"Очевидно, що крадіжку скоїли солдати армії РФ, що розперезалися. Підтверджує це також і те, що пересуваються грабіжники на військовому КамАзі з рашистською свастикою "V" на кузові. Імовірно, пограбували когось із заїжджих окупантів", – йдеться в матеріалі.

З тимчасово захопленого росіянами Мелітополя втікають медики окупантів. Велику кількість поранених загарбників звозять у місцеву лікарню. Її працівники не справляються. Окупанти у паніці від тотальної нестачі медперсоналу.

Попри терор з боку росіян українські медики відмовляються співпрацювати з ворогом.

Зараз ви читаєте новину «Російські поліцаї влаштували облаву на власних солдатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі