понеділок, 19 січня 2015 09:36

Російські найманці вже не збирають рештки тіл своїх бойовиків - правозахисниця

Російські найманці вже не збирають рештки тіл своїх бойовиків - правозахисниця
Фото: crime.in.ua

382 "двохсотих" і біля 500 поранених - саме такі втрати понесла армія РФ за останні 3 дні в зоні проведення АТО на Донбасі. 

Про це повідомляє правозахисниця, засновник інтернет-спільноти "Вантаж-200" Олена Васильєва.

"382 людини - добірний спецназ, морпіхи, десантура. Поранених до 500 чоловік. Цілком очевидно, що їх значно більше. Але нам не доступна повна інформація про поранених з боку Росії.

Повністю підтвердилися дані про те, що російська сторона перестала збирати і хоч якось сортувати зібрані на полях боїв частини тіл: руки, ноги, голови та інші фрагменти. У морги Донецька привозять останки і, не церемонячись, відігріваючи, розпрямляють застиглі кінцівки, тут же запаковують їх у поліетилен, обмотуючи скотчем, вантажать в "КамАЗи" і відправляють до Росії", - написала Васильєва.

Вона також зазначила, що, за її підрахунками, 6242 російських військових загинули або зникли безвісти на території зони проведення АТО.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці вже не збирають рештки тіл своїх бойовиків - правозахисниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі