середа, 08 листопада 2023 11:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни збирають резерви для нових хвиль атак на Авдіївку - військовий

Росіяни збирають резерви для нових хвиль атак на Авдіївку - військовий
Російські загарбники хочуть оточити Авдіївку. Фото: rbc.ua

Російські загарбники продовжують точкові атаки піхотою на Авдіївку.

Окупанти збирають боєприпаси та резерви для нових хвиль наступу на місто. Про це в ефірі національного телемарафону розповів речник 110-ї окремої механізованої бригади Антон Коцуконь, передає Gazeta.ua.

За його словами, останнім часом росіяни кидають у бій невеликі загони по 10-20 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські війська просунулися під Бахмутом - карти боїв від ISW

"Ми їх знищуємо, це робиться для того, щоб виявити безпілотниками нашу артилерію. По суті, ловлять на живця. Місто в напівоточенні з трьох боків. Його постійно обстрілюють", сказав речник бригади.

Він також додав, що окупанти ведуть перегрупування. Вони нагнали під Авдіївку 40 тис. резервів особового складу, накопичують боєкомплект усіх калібрів.

"Поки не видно, щоб відмовилися від планів захопити Авдіївку", - резюмував він.

Українські війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Протягом минулої доби відбулося 45 бойових зіткнень. Про це вранці 8 листопада повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни збирають резерви для нових хвиль атак на Авдіївку - військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі