вівторок, 14 березня 2023 22:05

Росіяни збільшили кількість "Калібрів" у Чорному морі

Росіяни збільшили кількість "Калібрів" у Чорному морі
Росіяни вивели в Чорне море 17 військових кораблів. Фото: t.me/Nazars_look

Окупанти вивели у Чорне море 17 кораблів.

Загальний залп ракет складає 28 "Калібрів". Про це в ефірі телемарафону розповіла речник ОК "Південь" Наталія Гуменюк, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загроза ракетного удару: Чорне море заполонили кораблі РФ

"Сьогодні до вечора (росіяни - Gazeta.ua) накопичили у Чорному морі 17 кораблів. Серед них чотири ракетоносії, один з яких підводний. Це говорить про те, що до пуску готові до 28 "Калібрів" з Чорного моря. Така тактика, коли спочатку працює авіація, а потім приєднуються носії ракет з Чорного моря може свідчити про підготовку до нового масованого удару", - сказала Гуменюк.

Вранці 14 березня, за даними ВМС ЗСУ, в Чорному морі кількість ворожих ракетоносіїв зменшилася до одного.

14 березня 2023 року у Генштабі ЗСУ застерегли про високий рівень ракетної загрози по всій території України. Протягом дня в Україні декілька разів оголошували масштабну повітряну тривогу.

Під час однієї з них ворог атакував Одеську область ракетами Х-31П. Російські літаки Су-24 зайшли з моря та випустили чотири ракети.

Останній масований удар РФ по Україні стався в ніч проти 9 березня. Тоді атака тривала понад 6 годин. Вибухи лунали в декількох регіонах.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни збільшили кількість "Калібрів" у Чорному морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі