неділя, 03 липня 2022 18:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни захопили Золотарівку – Генштаб

Російські окупанти штурмували у напрямку Золотарівки в Луганській області та взяли під контроль населений пункт.

На Лисичанському напрямку ворог стріляв зі ствольної артилерії по Золотарівці та Верхньокамʼянці. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Автор: Скрін
 
На Слов'янському напрямку ворог обстріляв з артилерії території неподалік Долини, Курульки, Богородичного, Адамівки та Гусарівки. Українські підрозділи відбили штурм у напрямку Пасіка-Долина.

На Краматорському напрямку противник форсував річку Сіверський Донець, намагається захопити Білогорівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ показали відео, як взяли росіян в полон на Луганщині

Окупанти продовжують обстрілювати підрозділи Збройних сил з метою сковування їхніх дій. Артилерійські обстріли зафіксовано поблизу Григорівки та Білогорівки.

На Бахмутському напрямку окупанти обстрілюють з артилерії райони Соледара, Покровського, Бахмута та Клинового.

Наступальні дії у напрямку Ниркове-Берестове українські воїни успішно відбили. Також ворог безуспішно намагався провести розвідку боєм у напрямку Василівка-Берестове. Вів штурмові дії на напрямках Вовчоярівка-Спірне та Миколаївка-Спірне. Зазнав значних втрат та відійшов.

Місто Слов'янськ Донецької області зазнало наймасштабнішого обстрілу за останній час. У результаті велика кількість поранених та загиблих, у місті – до 15 пожеж. Від ворожих ударів реактивними системами залпового вогню постраждали водночас декілька мікрорайонів міста.
Зараз ви читаєте новину «Росіяни захопили Золотарівку – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі