субота, 05 листопада 2022 08:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни влаштували пекельну ніч у Нікополі: перші подробиці та фото
4

Дніпропетровщину усю ніч тероризували російські окупанти
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Дніпропетровщину усю ніч тероризували російські окупанти
Дніпропетровщину усю ніч тероризували російські окупанти
Дніпропетровщину усю ніч тероризували російські окупанти

Дніпропетровщину продовжують тероризувати російські окупанти.

Ніч проти суботи була гарячою, заявив уранці 5 листопада голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram. Найбільше дісталося Нікополю. На нічне місто ворог скерував майже 40 снарядів.

"Вкотре відзначилася наша протиповітряна оборона. Військові з повітряного командування "Схід" знищили ще один ворожий дрон. Збили курсуючий боєприпас у Синельниківському районі. Нікопольщину росіяни знову накрили вогнем з "Градів" та важкої артилерії. Стріляли з тимчасово окупованого Енергодару по трьох громадах: Червоногригорівській, Марганецькій та Нікопольській", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вгатили по Миколаєву з ЗРК С-300: перші подробиці та фото

У Нікополі зайнялися дві пожежі. Вогнеборці полум'я вже загасили.

"Понівечені з півтора десятки багатоповерхових та приватних будинків, господарчі споруди та газопровід. Російські снаряди поцілили і по місцевому ліцею, промисловому та транспортному підприємствах. Пошкоджені виробничі потужності та майно. На щастя, всюди минулося без загиблих та поранених. В інших районах ніч з сиреною та без атак. І на цю хвилину спокійно", – додав Резніченко.

Дніпропетровщину в ніч проти 3 листопада знову обстрілювали російські окупанти. Росіяни завдали удару по об'єктах енергетичної та водної інфраструктури в Кривому Розі. Там серйозні руйнування. Працюють усі служби.

Оборонці з Повітряного командування "Схід" знищили над областю чотири дрони-камікадзе Shahed-136. Збили їх над Нікопольським районом.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни влаштували пекельну ніч у Нікополі: перші подробиці та фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі