субота, 12 травня 2018 12:55

Росіяни відмовились надавати інформацію про затримання українських рибалок

Росіяни відмовились надавати інформацію про затримання українських рибалок
Росіяни відмовились повідомляти про затримання українських рибалок в Азовському морі. Фото - Військова панорама

Російські прикордонники відмовились надавати інформацію про можливе затримання зниклих напередодні в Азовському морі рибалок.

Про це повідомив офіційний представник управління Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич в коментарі Укрінформу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чорногорії вбили українську мільйонерку

"Прикордонна служба міста Єйськ відмовилась надавати інформацію про можливе перебування там зниклих в Азовському морі громадян України", - повідомив Кирилич.

Також додав, що консул вже виїхав на місце "з метою з'ясування причин та обставин затримання і вимогою негайно звільнити їх".

11 травня о 18:26 до чергової частини Бердянського відділу Нацполіції зателефонувала дружина одного з двох рибалок, які 10 травня вийшли в на катері і не повернулись. Жінка повідомила поліції, що отримала дзвінок від прикордонної служби Російської Федерації про затримання її чоловіка та його товариша.Їй нібито повідомили, що зараз вони знаходяться в м.Ейськ Краснодарського краю РФ. Розшук зниклих припинили.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни відмовились надавати інформацію про затримання українських рибалок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі