субота, 12 травня 2018 16:25

У Чорногорії вбили українську мільйонерку: консул підтвердив громадянство

У чорногорському Которі ввечері 11 травня знайдено мертвою громадянку України, бізнесвумен Анастасію Лашманову.

Про це передає чорногорське видання Vijesti.

Тіло з ножовими пораненнями знайшли у квартирі, де мешкала жінка. Прокуратура почала розслідування справи.

Лашманова була директором кількох компаній. Її фірма Sea trade три роки тому купила популярний у регіоні готель "Мімоза" в центрі Тівату. В цьому ж регіоні розташований елітний комплекс "Перла", яким володіла Лашманова. У престижному курорті Будва Анастасія мала студію краси "Фатальна".

Автор: pravda.com.ua
  Анастасія Лашманова
Анастасія Лашманова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві вбили молодого спортсмена

Активи Лашманової оцінюють приблизно в 105 млн євро. Мотив убивства не відомий, але за даними джерел видання, Лашманову могли вбити під час пограбування квартири.

Автор: pravda.com.ua
  Анастасія Лашманова
Анастасія Лашманова
Консул підтвердив українське громадянство жінки. Про це у Twitter написав начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич.

"Консул підтвердив громадянство України загиблої 11 травня у Чорногорії. Проводяться першочергові процесуальні заходи", — йдеться в повідомленні.

Автор: hromadske.ua
 

У березні цього року в Дніпрі дружині французького режисера Оліаса Барко - Любові Барко облили обличчя кислотою. Жінка певна – її замовив колишній чоловік. Після розлучення він не віддає дружині їхнього сина.

Зараз ви читаєте новину «У Чорногорії вбили українську мільйонерку: консул підтвердив громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі