середа, 28 вересня 2022 09:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни вдарили по Харкову ракетами С-300 – показали наслідки руйнувань
6

Увечері 27 вересня росіяни обстріляли Холодногірський район Харкова.

За попередніми даними, били ракетами С-300. Там пошкоджені об'єкти інфраструктури, повідомив у Telegram голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За попередньою інформацією, обійшлось без постраждалих. Дані уточнюється.

Наслідки обстрілів росіянами Харкова
Фото: t.me/synegubov
Наслідки обстрілів росіянами Харкова
Наслідки обстрілів росіянами Харкова
Наслідки обстрілів росіянами Харкова
Наслідки обстрілів росіянами Харкова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині окупанти скалічили дівчину

"Протягом доби ворог продовжував терор мирного населення Куп'янського, Ізюмського, Харківського та Богодухівського районів області. Найбільше потерпають від обстрілів населені пункти Куп'янського району", – наголосив Синєгубов.

За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Куп'янському районі з пораненням госпіталізовані п'ять людей. В Богодухівському районі поранення отримала 16-річна дівчина. Її стан медики оцінюють як важкий.

Триває на Харківщині розмінування. Так, за добу піротехніки ДСНС знешкодили в області 1547 вибухонебезпечних предметів.

Російські загарбники у ніч проти 28 вересня вкотре обстріляли Миколаїв з областю. Зокрема, близько 00:50 знову зазнав ракетних обстрілів Миколаїв. За попередньою інформацією, зенітно-ракетними системами С-300. Нанесли удар по промисловій зоні.

Збройні сили України продовжують свій наступ на сході країни й найближчим часом можуть оточити Лиман. Загарбники тим часом продовжують масовано обстрілювати Донбас. Але спроби ворога захопити Бахмут були безуспішними. Про це свідчать свіжі карти бойових дій, оприлюднені американським Інститутом вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вдарили по Харкову ракетами С-300 – показали наслідки руйнувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі