субота, 12 листопада 2022 09:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни стріляють по Миколаївщині з Кінбурнської коси

Росіяни стріляють по Миколаївщині з Кінбурнської коси
Кінбурнська коса залишається єдиною захопленою росіянами територією Миколаївщини. Фото: author-tour.com.ua

Росіяни продовжують обстрілювати населені пункти Миколаївщини.

Б'ють з єдиної території області, яка ще залишається під контролем окупантів ‒ Кінбурнської коси. Про це у Telegram повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім повідомив хороші новини

Зокрема, минулої доби загарбники обстріляли Куцурубську громаду неподалік Миколаєва.

"Влучання по відкритій території. Постраждалих та руйнувань немає. Ворог обстрілював громаду з Кінбурнської коси з РСЗВ "Град", ‒ повідомив Кім.

За його словами, у Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах, які часто потрапляють під обстріли, минула доба пройшла відносно спокійно.

Попри те, що правобережжя Дніпра в Херсонській області повністю звільнено від російських окупантів, все ще зберігається загроза обстрілів Миколаєва з боку російських терористів.

Зокрема, окупанти все ще залишаються на Кінбурнській косі в Миколаївській області, неподалік Очакова, розповіла керівник пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі Національного телемарафону.

У ніч на 11 листопада Росія вчинила черговий теракт у Миколаєві. Внаслідок ракетного удару по місту одна з ракет вдарила по п'ятиповерхівці. Будинок зруйнований від п'ятого до першого поверху. Загинули семеро людей.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни стріляють по Миколаївщині з Кінбурнської коси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі