неділя, 21 серпня 2022 18:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни проводять ротацію окремих підрозділів в прикордонних районах двох областей: деталі

Росіяни проводять ротацію окремих підрозділів в прикордонних районах двох областей: деталі
На Сіверському напрямку ворог проводить ротацію окремих підрозділів в прикордонних районах Брянської та Курської областей. Фото: соцмережі

На Сіверському напрямку ворог проводить ротацію окремих підрозділів в прикордонних районах Брянської та Курської областей.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook. Щодо Волинського та Поліського напрямків, то ситуація залишилася без суттєвих змін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відбили штурм російських військ на півдні та "приземлили" черговий "Орлан"

"Окупанти з артилерії обстріляли райони населених пунктів Мурав'ї та Залізний Міст Чернігівської області і Будки та Іскрисківщина Сумської області", - йдеться у повідомленні.

За наявною інформацією ворог, закриває окремі ділянки повітряного простору в Липецькій, Воронезькій та Білгородській областях у період з 22 по 25 серпня цього року.

"На Харківському напрямку противник обстріляв з танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Прудянка, Нове, Руськи Тишки, Перемога, Старий Салтів, Коробочкине, Слобожанське та Великі Проходи", - повідомив Генштаб у зведені за 21 серпня.

У командуванні також повідомили, що росіяни завдали авіаційних ударів біля Старого Салтова та Гусарівки.

ЗСУ відбивають масові штурми російських окупантів. Проте ворог має частковий успіх на півдні.

На Миколаївському напрямку окупанти ведуть наступальний бій у напрямку Васильки – Благодатне. Противник мав частковий успіх, зайнявши південну околицю Благодатного. Бої тривають.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни проводять ротацію окремих підрозділів в прикордонних районах двох областей: деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі