пʼятниця, 10 лютого 2023 19:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни повторно вдарили по енергооб'єкту Харківщини: є постраждалі

Росіяни повторно вдарили по енергооб'єкту Харківщини: є постраждалі
Росіяни повторно вдарили по енергооб'єкту Харківщини. Фото: poltava.to

Внаслідок повторної атаки по одному з об'єктів енергетичної інфраструктури у Харківському районі постраждали вісім людей. У той момент вони ліквідовували наслідки попереднього удару.

Усі поранені госпіталізовані, двоє з них у важкому стані, повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов у Telegram

Він розповів, що через ранкові ракетні удари по критичній інфраструктурі у Харкові та області застосовуються аварійні відключення електроенергії. Одночасно відключають до 150 тис. споживачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вгатили ракетами по Харкову: перші подробиці (фото 18+)

Також протягом дня ворог обстрілював населені пункти регіону. Під вогнем були Куп'янськ та Вовчанськ. В останньому поранення отримала та була госпіталізована 69-річна жінка.

Уранці 10 лютого країна-терорист Росія почала завдавати масованого ракетного удару по Україні – 14-го від початку великої війни. Незадовго до цього атакували низку областей ударними дронами-камікадзе.

Після запуску ворогом ракет у низці регіонів пролунали вибухи – працювала ППО і були прильоти. Українські військові збили 61 із 71 ракет. Також захисники "приземлили" п'ять дронів-камікадзе Shahed-136/131.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни повторно вдарили по енергооб'єкту Харківщини: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі