четвер, 28 липня 2022 07:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни накрили Дніпропетровщину з "Ураганів" і артилерії: перші подробиці

Росіяни накрили Дніпропетровщину з "Ураганів" і артилерії: перші подробиці
Минулося без постраждалих. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Окупанти знову обстріляли Дніпропетровщину в ніч проти 28 липня.

Росіяни гатили по містах та селах області з "Ураганів" та ствольної артилерії, повідомив у четвер вранці голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

"Вночі ворог випробовував нас тривогами і стріляв по Криворізькому району. Російська армія накрила вогнем дві громади району – Зеленодольську та Апостолівську", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські війська "накрили" вогнем два райони Дніпропетровщини: є поранені й руйнування

У Зеленодольській громаді поцілили по самому Зеленодольську та Малій Костромці. У селі пошкоджені кілька будинків, зачепило водопровід та газовід. У Апостолівській громаді ворог вдарив по селу Українка. Є руйнування.

Минулося без постраждалих.

У інших районах області на цю хвилину спокійно, додав Резніченко.

У ніч на 26 липня російська армія вдарила по Дніпропетровській області. Атаки знову припали на Криворізький і Нікопольський райони, повідомив Валентин Резніченко.

У Широківській громаді ворог поцілив зі ствольної артилерії по селу Кошове. Пошкоджено лінію електропередач. Червоногригорівську та Марганецьку громади "накрив" з реактивних систем залпового вогню, руйнувань немає. В обох випадках без жертв.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни накрили Дніпропетровщину з "Ураганів" і артилерії: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі