неділя, 16 жовтня 2022 21:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія знімає з баз зберігання для війни в Україні винищувачі 1983 року: фото з супутників

Російські окупанти відчувають дефіцит техніки та озброєння у війні проти України.

Зокрема, військове командування країни-агресорки вирішило "розконсервувати" старі винищувачі МіГ-29. Про це повідомляє СратКом ЗСУ в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ уже не може виробляти критично важливе для війни в Україні озброєння

"З аеродрому Міллєрово повивозили МіГ-29, які там стояли на зберіганні, стверджують аналітики MilitaryAviationInUa, базуючись на супутникових знімках", – ідеться у повідомленні.

Автор: MilitaryAviationInUa
  З аеродрому Міллєрово повивозили МіГ-29, які там стояли на зберіганні, стверджують аналітики MilitaryAviationInUa, базуючись на супутникових знімках
З аеродрому Міллєрово повивозили МіГ-29, які там стояли на зберіганні, стверджують аналітики MilitaryAviationInUa, базуючись на супутникових знімках

До цього моменту Росія не використовувала МіГ-29 у війні проти України, але втрати сучасних літаків змусили росіян піднімати все, що літає.

Перша серійна модифікація МіГ-29 надійшла до військ СРСР ще у далекому 1983 році.

Російській армії, очевидно, бракує сучасного озброєння. На фронт уже стягують застарілі зразки.

Помітили перекидання в зону бойових дій законсервованих гармат. Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

У Telegram СтратКом оприлюднив відео перевезення гармати на фронт.

"Чергова партія доісторичного лайна, яке кацапи тягнуть на фронт. Це зенітні установки С-60, розроблені в 1940-х минулого століття", ‒ ідеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Росія знімає з баз зберігання для війни в Україні винищувачі 1983 року: фото з супутників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі