неділя, 07 серпня 2022 08:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія з новою силою вгатила по Донеччині: багато загиблих і поранених

6 серпня російські окупанти вбили щонайменше п'ятьох мирних жителів Донеччини.

Зараз неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі й Волновасі, повідомив в неділю вранці голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"Росія вбиває цивільних! Учора росіяни вбили трьох жителів Донеччини у Бахмуті та по одній людині Авдіївці та Благодатному. Ще вісім осіб отримали поранення. Кожен воєнний злочинець буде покараний", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи РФ з "Градів" і "Ураганів" накрили Дніпропетровщину: є постраждалі

Автор: t.me/pavlokyrylenko_donoda
  Росія вбиває цивільних
Росія вбиває цивільних

Від початку повномасштабного вторгнення росіяни вбили щонайменше 695 мешканців Донеччини, ще 1781 особа зазнала поранень від рук окупантів.
Російські окупанти продовжують хаотично й регулярно обстрілювати мирні міста й села Донецької області. У ніч проти 6 серпня ворог двічі обстріляв Костянтинівку, знищивши під'їзд у багатоповерхівці. Рятувальники витягнули з-під завалів і заблокованих квартир сім людей. Ще одним обстрілом росіяни вчора пошкодили школу.
Зараз ви читаєте новину «Росія з новою силою вгатила по Донеччині: багато загиблих і поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі