неділя, 07 квітня 2024 09:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія обстріляла Харків та область: наслідки показали на фото
11

Російські загарбники вночі проти 7 квітня атакували Харків ударними дронами.

Пошкоджено 10 приватних будинків, дитячий садок, три п'ятиповерхівки та три автомобілі. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, постраждав 62-річний чоловік, який отримав осколкові поранення. Окрім того, 64-річній жінці та 87-річному чоловікові надали медичну допомогу на місці.

Російські загарбники обстріляли Харківщину
Фото: t.me/synegubov
Російські загарбники обстріляли Харківщину
Російські загарбники обстріляли Харківщину
Російські загарбники обстріляли Харківщину
Російські загарбники обстріляли Харківщину

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вдарила по Одещині балістикою: є руйнування

Синєгубов також нагадав, що 6 квітня о 15:49 окупанти завдали удару по Шевченківському району Харкова.

"Загинув 49-річний чоловік. Постраждали чотири людини: 47-річний чоловік та дві жінки віком 66 та 22 із вибуховими травмами, а у 10-річної дівчинки діагностували гостру реакцію на стрес. Внаслідок обстрілу пошкоджено автомобілі, навчальний заклад", - зазначив голова ОВА.

Окрім того, минулої доби артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини, зокрема, Козача Лопань, Ветеринарне, Стрілеча. Загарбники завдали авіаударів по Купʼянську, Петропавлівці, Іванівці та Боровій.

У ніч на 7 квітня російські окупанти завдали удару по Україні керованою авіаційною ракетою Х-31 з окупованої Луганщини. Ворог також вдарив балістичною ракетою "Іскандер-М" з Криму та 17-ма ударними БпЛА типу Shahed-131/136.

У результаті протиповітряного бою Силами оборони України збито 17 ворожих ударних безпілотників Shahed-131/136 у Харківській, Дніпропетровській та Полтавській областях.

Зараз ви читаєте новину «Росія обстріляла Харків та область: наслідки показали на фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі