вівторок, 09 квітня 2024 07:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія кілька годин атакувала південь безпілотниками

Росія кілька годин атакувала південь безпілотниками
В операційній зоні Сил оборони півдня вдалось результативно відпрацювати по дев'яти баражуючих снарядах. Фото: t.me/SJTF_Odes

У ніч проти 9 квітня російські терористи вкотре спрямували декілька хвиль ударних БпЛА типу Shahed-131/136 по південних регіонах.

Під прицілом ворога була критична інфраструктура, повідомили Сили оборони півдня України.

"Чергова нічна атака ворога з використанням дронів-камікадзе. Напружена бойова робота Сил протиповітряної оборони тривала близько двох годин", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог просунувся на кількох напрямках - свіжі карти боїв в Україні

В операційній зоні Сил оборони півдня вдалось результативно відпрацювати по дев'яти баражуючих снарядах: один збито на Одещині, два - на Херсонщина та по три - на Миколаївщині й Дніпропетровщині.

"Унаслідок падіння уламків збитого дрону в Одеському районі пошкоджено приватне обійстя, обірвало лінію електропередач. Люди не ушкоджені", - додали в ЗСУ.

У ніч на 9 квітня російські окупанти запустили по України 20 дронів типу Shahed. Всі 20 збили, повідомляють Повітряні сили України.

Зараз ви читаєте новину «Росія кілька годин атакувала південь безпілотниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі